Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÅ och nu


Sandviken förlorade sin fotbollsmatch
Och en av männen från Sandviken
Nästa hytte med näven

”kom igen i vinter när sjön lagt sej
så ska ni få smaka på stål från Sandviken”

så var det då… på 30 talet
Iår har SAIK för första gången
Inomhusbana…

Man slipper vänta in att sjön
lägger sej...
Fiskarna har sjön för sej själva
nästan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO