Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ljuger mig till sol för att hålla mig varm

Hör av dig idag eller aldrig igen
herr Tålamod, han har talat.
Jag lyfter min blick ifrån sanningen
för att hålla mig varm inatt.
Tårarna strilar ned för min kind,
fryser till is där de skvalat.

Jag blev utan den jag älskar mest
i ett liv som länge har dalat...







Fri vers (Modernistisk dikt) av Armin
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Armin