Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjan 1992-95 (Bosnisk/Svensk)

Jesili ti Ustasa, iz drugog svjektskog rata?
Rata-ta ta, pjevala moja mala puskica,
al nisam ponosan na to,
jer ja sam zaljubljen u zivot.
Volim da disem isti cisti zrak ko ti,
al nije tvoj.

Nego je nas. Moj i vas!

-----------------------------------------------------
Svensk översättning (bokstavlig översättning)
-----------------------------------------------------
Är du en av andra världskrigets Upproriska?

Rata-ta ta, sjunger min lilla bössa,
men jag är inte glad för det,
jag är förälskad i livet.
Jag tycker om att andas samma rena luft som du,
men den är inte er.

Den är vår. Min och din.




Fri vers av Armin
Läst 429 gånger
Publicerad 2011-09-22 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Armin