Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är staden jag vill besöka

hon bor i stadens skrik
i min poesi
i hjärtat av Berlin
hon ligger i murens famn
i en småbåtshamn
hennes röst är en melodi




Fri vers av Armin
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 11:44



Bookmark and Share


  vintervila
älskar rubriken hur mycket som helst
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Armin