Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar känslan...

...av att gå med Håkan i lurarna...

Jag lyssnar på Håkan Hellström.
Det får mig att tänka på regniga Göteborgs-dagar.
Jag promenerar längs gatan för att träffa en tjej.
Njuter av musiken och symfonin av regndroppar
som exploderar mot paraplyet. Fjärilarna
har tagit skydd från regnet, jag har
fjärilar i magen. Det går inte att beskriva känslan...
...enbart faktorerna som bidrar till den...




Fri vers av Armin
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-17 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Armin