Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar till just nu

Jag ser ljuset i slutet av tunneln
men livet är kort så ljuset lyser upp min väg.
Allt är så klart, självklart.
Det bakom mig faller bort,
endast mina minnen består.
Vänder jag mig om är sanningen den motsatta, men
nu är varje steg jag tar en ny början till ett ljusare liv.
Jag längtar till just nu, till varje sekund i varje stund.




Fri vers av Armin
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-17 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Armin