Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serenad från tvåsamheten

I detta nu där blått möter blått i brinnande eld
Och ljumna vindar blåser tryggt
Kan tröttheten i oss för alltid bli fälld
Och vi kan bli av med all skit som vi byggt

Högar av känslor som vi gömmer inuti
Glöden ikväll kan svära oss fria från dom
Låt månen och stjärnorna ge amnesti
Vi har fått en chans till att börja om

För om vi fångar ögonblicket tillsammans här
I detta nu som vi fått en sista chans
Kanske vi kan älska allt vad våra hjärtan bär
Nu när kärleken bjudit upp till en sista dans















Fri vers av Alsander
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 01:42



Bookmark and Share


    //Nikita
Sött ))
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Alsander