Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstörd färdtjänst


De överklagade och fick igenom
Sitt s k ”färdtjänsten”
Han påstods vara blind
Men läser både på dator och tidning
Hon hade rörelse svårigheter
Men… hon är mest tjock

De fick i alla fall färdtjänst efter
Överklagan till länsrätten
Sen åkte de på kort tid
Färdtjänst för 300 000
Vissa, har inte nåt förstånd
Eller skam alls..

De förstörde färdtjänsten
för alla i kommunen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2010-01-06 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO