Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska rättvisan innefatta nån slags "rättvisa"? Eller ska allt gå på lösa boliner, mord, rån, eknomiska brott.... själv tycker man att våld och mord är bland de värsta brotten, men rätten så dömer man värst för knark och ekonomiska brott..... för att....


Rättsbrott



Brott
Ekonomiska brott
Våldtäkter
Små fjantiga bråk
Skattefusk
Missad skatt
Svartjobb
Rån
Allt detta är
Prioriterat
Högt straffvärde
Knarkaffärer<
I prejudicerande syfte

Mord
Tydligen inte så högt straffvärde
Tydligen inte så viktigt
Tydligen inte i prejudicerande syfte




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO