Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaha, då har man fått till något med 100 ord. Exkl rubrik och ingress. (Vad säger reglerna? Ingår rubriken?) Hur gör man nu det till tävlingsbidrag?


En ny tankekrumelur

Jag gör tankekrumelurer. Tar tag i en tanke och låter den växa ohämmat. Ju mera absurt det blir, desto roligare har jag i min ensamhet. Ibland blir det dikter av det.

Kunde man dela denna opretentiösa glädje med någon? Visst! Jag fick tips om poeter. Vilken lycka! Man fick kommentarer! Applåder! Ensamheten var bruten! Fjärran från affärer och statustänkande. Fräscht och bara skoj. Man ger och tar, som när man var barn.

Livet innehåller så mycket skönt tävlande, men ibland vill jag slippa. Och så tävlar jag i detta! Tävlar i detta befriande tävlingsbefriade. Som jag trodde!

En ny tankekrumelur?!




Prosa (100-ordare) av erkki
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-27 09:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skall man bryta mönster, så är detta ett mkt bra sätt. Fin 100-ordare.
2009-10-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Hundra krumlingar och tankar och ju mer tankar och krumlingar ju roligare fick jag. Skönt att inte vara ensam.
En text som sprider glädje.
2009-10-27

    leelee
Där satt den! :-)
2009-10-27

    Bodil Sandberg
ja om någon kan tankekrumelura så är det du..och vinner gör du självklart - applåder kommer här i fart
2009-10-27

  walborg
Roligt värre!
Vad är det för konstig tävling det handlar om?! Vad är vitsen?
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki