Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemsökt eller nåt


Jag är ”hemsökt” eller nåt. Hela hösten i stugan så var det saker som hände, allt från stegen som flyttades till, böcker som föll ned. När jag högg ved en kväll så kom det någon och gick jag hörde stegen, jag hörde hostningen, för min inre syn var den en sen medelålders man med svart hatt. Klädd som en man från för drygt 100 år sedan….

Dessa steg hördes ofta när jag var ute, speciellt i mörker men inte bara. Bokhögar som ramlade ner, flera ggr hände det, en stege som stod lutad mot väggen blev flyttad. Det stampade på bron flera gånger ungefär som man stampar av sej snö på vintern.
Det smälldes i bildörrar lite nu och då…

Dessa märkliga händelser höll i sej hela tiden, hela hösten, som om man vore hemsökt, eller som om det är någon från nåt annat ställe, som vill säga nåt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 00:02



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja sånt är obehagligt...
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO