Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På etiketten

Jag håller inte hårt
På etiketten
Prosa, dikt eller haiku
När jag skriver på texträtten
Så hoppas jag ändå, att du

Gillar det som står på pränt
Och vet att jag öppnat lite, på glänt
För de som vill se
Även om det inte alltid sej te
Som det verkar i mina alster
En del är bara ett slags ordkvalster…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-27 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO