Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss America och miss-Trump

På TV:n visade man ”Miss America”
Fram kliver en superblond tjej
Med sina vitmålade tänder
Så ska hon med ett aldrig sinande leende
Förklara varför just hon är så vacker
”det är för att jag behandlar alla människor så bra”
Flinar hon..

Det är lite som om hon hade krokar i mungiporna
Som drogs åt i nacken med en skruv
Eller nåt
Hur fasen kan hon prata ö h t med det där grinande ansiktet
Man har sagt åt henne
”flina som fan, flina som aldrig förr
så kanske din lycka är gjord för livet”
Men visst är de vackra, skyltdockorna

Men
Så kommer Trump in
Han är liksom bevis på att allt inte kan köpas för pengar
Hans hår nämligen, en riktig miss i o f s
Hans hår påminner om när Volvo kom, 1974
Med stötfångare som såg ut som en parksoffa
Helt malplacerd

Trumps ”hår” ser ut som om han hade nåt slags våffla
På huvet, helt malplacerad
Som torkad till och riskerar att blåsa av
Om så nån nyser bredvid
Och vad fasen gör han bland dessa brudar?
Vad i all sin dar… gör han där?

Och hör och häpna
Blondinen med tänderna som var så målade
Så de var nästan självlysande
Hon ”vann” eller vad ska man kalla det
Hon var den mest tomma som hade finaste skalet
Eller nåt…

Och leende står Trump där
Med våfflan utmanande både på tyngdlagen
Och kanske framförallt, ”skrattgenen”
Han ser förbannat rolig ut
Det kommer man inte ifrån
Undrar om han kan köpa sej en natt
Med de ”sprutlackade tändernas ägarinna”
Och vad hon isåfall gör med dessa långa naglar
Fastnade leende och, ja ock
Vad gör man med ett skal som liknar en kvinna?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2009-10-27 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO