Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snyggast för vem



Hon var snyggast i stan
Absolut en av de snyggaste
Hela Hudik vände sej om när hon kom
Men hur länge tog det i tid
Att sköta det där utseendet

Mamman kom och fixade gardiner
Pappan fixade allt annat
Ja om inte killen gjorde det
Så hon kunde fortsätta att bara
Bry sej om sitt utseende
Det absolut största intresse hon hade
Var att ”se bra ut”…
Frågan är kanske ”för vem”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger
Publicerad 2010-01-10 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO