Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 kvadratmeter


Köp 15 kvadratmeter
För
1 500 000 kr

det blir alltså 100 000 kr
per kvadratmeter….
Så har du bara 100 000
så får du bara ståplats...

”Känns det seriöst”
Eller mer
Är folk riktigt kloka egentligen
Hur fan kan man göra nåt så vidrigt dumt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-23 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO