Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var katt


när jag var katt
tog jag på rymmen över takåsarna
det var alltid mars
almanackan hade stannat

då var du en fet och lat hankatt
med oanad smidighet
och kraft i bettet

som jag spann

ingen har behandlat mina bröst
så skickligt som du gjorde
när jag var katt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-27 23:03



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Så söt den här var.
2009-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Intressant vinkling.
Det där med mars talar sitt tydliga språk...(nudge, wink...)
Mitt eget kattstadium verkar passé.
2009-10-28

  Ulf Lagerholm
det måtte varit Måns den luvern som rullade tuttarna så skickligt under tassarna, jag hade väl hoppats på Svanslös, men SÅ vackert kanske det icke var?
2009-10-28

  Carola Zettergren
:):)katten också.. vad gulligt detta var!!!
2009-10-28

  walborg
Så lekfullt, lätt och behagligt kärleksfullt.
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger