Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din vardag på jobbet? Dessa stora företag som inte ser individen. Utan bara räknar dagens profit. Tyvärr ack så beroende som liten individ.


Statistiskt sett

Jag är en siffra i en statistik.
Det enda som gör mig unik
Som denna siffra i kubik
Är hur jag levererar smärta och barnaskrik

Jag ger personer svar på tal
Utan något som helst samvetskval
Måste skynda inte slappa
Gnida på och inte tappa.




Fri vers av Destikado VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 00:09



Bookmark and Share


    deb8
Tragiskt att den lilla individen bara finner sig, men summan av ett kallhamrat maneatsdog samhälle är ju trots allt att, utan den lilla individen skulle inte storföretagen, pengamaskinerna klara sig...

det bygger ju på att det finns någon att utnyttja....tyvärr...
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP