Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reservdelsmannen

Jag är han, reservdelsmannen.
Jag är han som bara är en halv en.

Ge mig råd att bara köra.
Jag lovar, du kommer att få höra.

För jag är han som är lite trasig.
Den där udda, han som bara är knasig.

Ge mig råd att bara bita ihop.
Jag lovar, du kommer höra när jag snörper ihop.

Jag har bitit i och jag har kommit igen.
Bara för att finna att stå skadad och sen.

Få ett råd att det är bara att tuta och köra.
Ja, finns det något mer som jag bara ska göra?

Nej, jag är han den där reservdelsmannen.
Som åter ska visa att, ja jag kan än!!




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-16 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP