Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 män talar


2 män står uppe på bergskammen
den ena säger då han tittar ner
”Va bråkigt det verkar vara där nere”
”Jo, jag tror det heter Härjedalen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-31 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO