Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

en tanke kring förgivettagande. man ska ta vara på sina vänner




öppna händer

Du vänder ryggen till det finaste du har

Att du inte skäms

Du som går där med händerna öppna

och ändå tror att du ska kunna behålla

Dyrkar hon inte nog

eller modellerar hon inte perfekt

- ingen modell lera som går att forma

efter dina gjutformar?




Fri vers av Lindsy
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy