Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

 

capre diem




Regn i december, men våren kommer sen

Solen lägger rodnad

På klar himmel

Träden står nakna och jag

Undrar om de fryser

Löven ligger där

Som en påminnelse

Om att stearinets tid är på ingång

Där allvar brukas

I lekande nyanser

 

I en vardag möter man nya blickar

Och jag tänker att varje individ

Skulle säkert kunna skriva en intressant historia

Men man jämför sig allt som oftast

 

Någons bagage behöver

Varken vara lättare eller tyngre än ditt

Eller mitt

Bara annorlunda

 

Så vad spelar det för roll

Egentligen

Om det regnar i december

Tiden lär inte stanna där ändå

 

Tårar torkar så småningom

Mörker följs av ljus

Och de två går ofta hand i hand

Vinter

Följs av vår

 

I morgon är alltid en ny dag

Och upp till var och en hur man bemöter den

 




Fri vers av Lindsy
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 08:28



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
sanningen ..mkt bra
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy