Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsvägar

Ena stunden vill jag
ta hela världen i min famn

i nästa sekund
vill jag bara vandra

ensam
på öde strand




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-10-17 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En gullig enkel liten rimdikt om hur man har olika behov i livets olika skeden
2005-10-17

  Per Rydberg
Så rakt på beskrivet. Det är en dikt med fin rytm, enkla men sanna ord!
2005-10-17

  stella
mittiprick om det där som klyver en itu - hur ska man kunna vilja nånting till 100%? när det är olika från dag till dag...dilemma!
2005-10-17

  Daybreaker
De två sista raderna gjorde hela upplevelsen! Snyggt!
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell