Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid lär man sej nåt


När jag var liten kanske bara 6-7 år, så skulle vi ner till Småland en sommar. Därnere i Taberg så fanns det nåt slags bekantasbekanta som man aldrig sett förr. Men vi var där en vecka, de hade en massa ungdomar runt där så vi träffade såklart en drös såna. En av dom kom på moped och jag såg att det glödde så jag sa ”det brinner” men ingen annan såg. De startade den igen men ingen såg nåt då heller först efter en stund när han gasade så såg de andra att det glödde på tändkabeln… Sådär stående bland en massa ”äldre” så var det jag som såg det hela, det kändes som om man ”gjort nåt förbannat bra”.

På ett berg där i Taberg, kanske var det själva Taberg, så stod vi när jag för första gången såg en buss med dragspel…
Man lär sig lite när man "kommer ut" om så bara, till Småland...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-19 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO