Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår värld

Vi tänker att allt kan hända
och allt händer nästan
men inte precis som vi vill
Vi tänker att det aldrig tar slut
inte nu inte idag det börjar om
det kommer tillbaka
Vi tänker det ordnar sig
och det ordnar sig nästan
men inte precis som vi vill

Vi vill kunna styra
Vi vill regera i våra liv
Finns inte i vår värld att
ta saker för vad de är
se saker för vad de är
Vi vill göra om
förändra
tillverka
uppfinna
hämta mer

Vi nöjer oss inte
Vi gläds inte
Vi är aldrig nöjda
Vi tänker att allt kan hända
och allt händer nästan

men inte precis som vi vill




Fri vers av Hubbishelena
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-10-28 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena