Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Jag såg in i dina ögon
klara och fulla av liv
dina ögon fick mig att
sväva i väg
till en annan värld

Du log mot mig
och jag rodnae
du och dina skrattgropar
förstår du inte att jag
ÄLSKAR DIG




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna