Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tillåter det varför?

Det är natt
det är skönt
sitter ute allt är stilla
tankarna går till dig
och jag frågar mig själv
varför?
varför kan jag inte bara släppa taget
låta dig passera ut ur mitt liv
du stör hela mitt inre
vänder upp och ner på hela min tillvaro
och jag tillåter det
varför?
det går ju inte
det funkar ju inte
eller?




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-06 22:58



Bookmark and Share


  LassO
jadu kanske alltför vanligt
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna