Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värmer,det bränner mmmm

Mina ögon ser dig
mina ögon längtar
att få möta dina ögon
att känna dina blickar
det värmer....
det bränner....
det pirrar i hela kroppen
du tar tag i hela mig
med din blick
du har mig i ditt grepp
allt står stilla
min kropp skriker efter din kropp
min blick ber dig
ta mig ...
älska med mig...
intensivt länge ...
din blick kommer närmare och närmare
din kropp kommer nära min kropp
dina armar tar tag i mig
dina läppar mot mina i en lång
underbar kyss
dina ögon brinner
av lust
av längtan
din blick säger allt
mina ögon möter dina
du ser glöden i mina ögon
dom brinner bara för dig
kom....kom vill ha dig bara dig.....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-06 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna