Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp på liv eller död

Det bara låg där...brevet
från min läkare det
stirrade på mig
skrek på mig
men jag lät det ligga
i 2 dagar kämpade jag i mot
tog brevet
tog ett djupt andetag
öppnade sakta
tog fram brevet
började läsa
blev suddigare och suddigare
till slut såg jag ingenting
allt bara brast
mina tårar ville inte ta slut
-tyvärr ingen förbättring
stog det
tiden stog stilla
dunkade i mitt huvud
det är kört....
rev brevet i små små bitar
-ingen förbättring
tar inte det
mitt liv ska inte sluta så här
glöm det
jag är inte redo
inte än
men jag är redo för en kamp
som gäller leva eller dö
för mig gäller livet så kom igen
jag är redo jag ger allt
för att få

LEVA!




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-14 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna