Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormar i mitt inre

det stormar i mitt inre
en storm som tilltar i styrka
en styrka som tar med sig
allt jag har inom mig
värme,kärlek,ömhet
kyssar,smek,tillit
det stormar i hela mig
kom till mig så stormen
lägger sig
jag omfamnar dig
med allt jag har inom mig
kom.....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-16 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna