Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundar

Jag går i natten
jag vandrar längs stranden
sätter mig ner tar av mig mina skor
känner sanden mellan mina tår
vinden leker med mitt hår
lutar mig bakåt
blundar...
vinden riktigt tar tag i mig
som om den vill lyfta mig upp
ruska om mig
be mig vakna
att inte ge upp
öppnar mina ögon
det är mörkt
titttar upp bland molnen
mot himmelen
jag ser....
jag ber.... hjälp mig
lyft mig
led mig... en bit på vägen
ge mig ork den sissta biten

vinden tar en ny vändning
ett nytt tag om mig
ett hårt tag om mig
jag fick mitt svar
jag fick ett tecken
mina tårar av tacksamhet
rinner nerför min kind
snart morgon
solen är på väg upp
den kommer med värme
varma vindar
som leker med mitt hår
varma vindar som omsluter mig med värme

sluter mina ögon
och ber tyst
för mig själv
-tack för du finns för mig
och att du finns vid min sida




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-19 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna