Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Tankarna far runt runt
svårt att stanna dom
måste samla i hop dom
sortera bort dom som stör
som tar energi och tid
men det bara gnager i mitt huvud
svårt att tänka klart
känner rädsla
känner dödsågest
känner hat
känner inte av livet
vart tog det vägen?
hallå kom tillbaka




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-14 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna