Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma själar

två ensamma själar i ensamhetens hav
de hälsar försiktigt men snart trycker de ig intill varandra
som om dom aldrig ville släppa taget

som en livboj av närhet.så liten
men ändock så livsavgörande
i ensamhetenshav

De finner gemenskap i sin ensamhet
de finner trygghet
trygghet och gemenskap att
klamra sig fast i det stormmiga havet




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna