Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska försöka interfoliera all gammal Sture-bråte i texterna. Men det blev en fortsättning på det förra lime-rick-paret. Om ni minns 90-talet så...är det lite Arne Anka-varning. Kanske Anna Anka har inspirerat?


Reinkarnation 2, eller Drömmen om Strula

Så satt hon och lipa, vår måshona Stura
På rygg låg nu Sture...men dregla om Strula
Nätt och jämt kläckt
Bligar så käckt
Hans tankar, de var, både fina och fula.

Fast Sture låg skönt, med sin näbb upp i väder
Och strunta i Stura. "Ett sådant mun-läder!"
Så tänkte hon tyst:
”Var relativt schysst…”
”För tänk... ifall karljäveln... uppstår som tjäder!”




Bunden vers (Limerick) av erkki
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-28 19:28



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Nu får du mig att bara le stort. Underbara måslimerickar.
2009-10-29

    Bodil Sandberg
hahhahaaa..
jo hon hade hum man får inte vara dum

fick för mig det stod sula först för det är väl också en föggel..
2009-10-28

  lodjuret/seglare VIP
jag skulle ha kunnat gå med på att 'läckt' rimmade på 'kläckt'... men 'käckt'? Nä, skulle'nte tro det...
utöver det var detta rätt likt just rickar, om än inte just Limerick'ar
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki