Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
s


STÖTARNA

grisbuken hängde död mellan horisonten och din höga ryggvägg


döda var förortsbarnen och deras stora leksaker
dina stora vargögon på jakt den tvinnade honbuken i din kropp



jag säger det på bussen
hemma i skolan i hissarna på långvården
jag säger det med barnskratt i rösten
hemma i husen i staden i förorten framför spegeln i hallen


den hårt hårt tvinnade honbuken i din pälskropp






du kom som känslor
salterna bredde ut sig i såren i skrapsåren


i skrapsåren får gråten plats
därav, alla salter




vargen flockdjuret alla vargtänder
i en flock



i en flock ledarhanne säger jag
modig ledarhanne och hans tama honflock


egentligen
menar jag dig och mig

bara dig och mig
det brukar räcka






Fri vers av umpaa
Läst 536 gånger
Publicerad 2005-10-17 15:30



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
yyyyylar lite! lite äckligt och en stank från fornnordiska sagor i min näsa...men gillar på nåt vis...eller vaddå borde jag inte det?
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

umpaa