Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs


Befria

jag gick ute försåg dig senare på kvällen med tidigare datum





antydan om att bilen skulle träffa djuret
exakt vid två tiden redan nästa dag svepte runt i hjärnan


befria sig från giftämnen
befria sig från allt det som jag kallar det här



reaktion efter stark spänning:


jag kan nu avstå mig detta
fråga i djup sömn: kan jag verkligen avstå mig denna känsla




väl ute betraktar jag min hand
som tidigare nästan rört vid dina njurar
hanteringen av denna situation går att läsa om i tidningar
allt kan relateras till just denna situation




Fri vers av umpaa
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-11 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa