Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DRETT


TTEAD

Flaggornas piskande rörelser
Följer blicken som fart


Talet blir till dialekt och landskap
Läser din karta genom det här som är mörker
River upp en buk
I stoppas jord och annat material




Fri vers av umpaa
Läst 627 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-24 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa