Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta


Detta

Det går inte att lämna det här nu
Du stryker ryggen så tung mot lakanet

Jag har dig i blicken
Ditt ansikte är en karta
Nu kan jag se öar och övrigt land

Jag reser
Du är ett datum
Består av siffror


I pupillen sliter ljuset upp en stig
Den är smal den leder mot det inre fastlandet
Följer med nagel sedan finger

På sjukhuset:
Plötsligt möter jag din farfar
Han är tunn och ser mig inte
Handen som rör sig i en underlig rörelse
Jag tänker på din midja
Armarna i en båge runt
Hur jag än sträcker mig når jag aldrig fram till naveln




Fri vers av umpaa
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-24 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa