Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs


skjuta upp

som hastigast inse följande saker:
det går alltså inte att värja sig mot detta


genast utföra: byte av bostad


tass, fot, ram, hand, näve

lunka sig igenom tidigare löften:

låta slumpen tala om förändringar
hela tiden värjer sig någon med hjälp av blicken



det här går inte att förklara


det går inte att förklara vad som ligger bakom orden längre
i drömmen; djurets ram sliter upp ena lungan för att långt senare lämna den andra oskadd
lukten av skog borrar in sig jag vill hela tiden värja mig mot allt detta




Fri vers av umpaa
Läst 629 gånger
Publicerad 2006-04-20 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa