Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs


NEJ

ur mig rinner ett ljus
rinner längs höftslingorna
pölar ut sig
ett stinkande vatten




Fri vers av umpaa
Läst 730 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-12 13:54



Bookmark and Share


  johan sandén
Den tyckte jag om.
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

umpaa