Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjeläcka

 

lusten går ur
det är något fel
i märg och ben
en glädjeläcka

vart tar allt vägen
som livnärde 
 
tungt
nu




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-28 21:47



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En glädjeläcka som verkligen läckte så man kände tyngden.
Starkt förmedlat.
2009-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Ibland får man punktering.
2009-10-29

  Elaine.S VIP
Ser ett kvarnhjul framför mig...där lyckan rinner stabilt, men så börjar det läcka, lycka som rinner undan, man vill fånga den...få sin konstanta dos..."en glädjeläcka" är något sorgligt....
2009-10-28

  Zara VIP
fint igen :)
2009-10-28

  Carola Zettergren
Sådana läckor är luriga , värre än punka på cykeln, då kan man ju bara stoppa ner slangen i vattenhinken så ser man hålet på en gång!
2009-10-28

  walborg
Det var tänkvärt - och så konkret beskrivet - intressant - tänker på smärta...
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger