Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hey


ensamnatt

hey
min kropp är dum
tror att den är speciell
som har sovit bredvid dig
fem nätter i rad
nu tror den att den inte pallar
en natt utan dig
min kropp har fan fått hybris
tror att den är så fin och viktig
bara för att den har sovit bredvid dig.





den har så fel.




Fri vers av zim
Läst 192 gånger
Publicerad 2009-10-28 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim