Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränn bränn



Bränn bränn
Bränn kroppar
Bränn bevis

Efter gaskamrarna brunnit ut
Så ligger tänderna kvar
Om vartannat
Skrattar och gråter
Skrattar över befrielsen
”nu kan de inte göra dom mer”
Gråter över det liv de inte fick leva
”och sorgen över alla andra”

Bränn bränn
Bränn kroppar
Bränn bevis
MEN det går inte att få bort allt
Av 6 miljoner människor…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO