Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord...  Som jag spontant kluddade ner i min bok härom natten.




Kan du känna hur jag längtar

 

 

det är jag som är prinsen
och du är prinsessan
den vackraste flickan
jag någonsin kysst

vet du hur jag längtar
kan du känna min trängtan
efter dina mjuka läppar
mörka lockar och förtrollande blickar

din kropp är ett tempel
så vacker och skör
med en ängels kurvor och former
och blickar som förför

kan du känna hur jag älskar
när jag håller dig så tätt intill
för dig gör jag allt
och lite till

du var min törnrosa
när du sov i min famn
våra hjärtan slog samma slag
när våra andetag blev ett med varann

du är allt jag önskar
du är den jag saknar
en prins är inget utan sin prinsessa
ge mig dina kyssar som berusar
ge mig kärleken endast du har

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 853 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-29 00:17



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Så vackert. Jag saknar dig, vad har hänt?
2010-11-11

  Sophie Jennifer
Så vackert. Jag saknar dig, vad har hänt?
2010-11-11

    ej medlem längre
Underbart!
2009-11-14

  Lilospoesi
jag har sagt det så många gånger; Ditt sätt att skriva ..... Ja, du skriver så vackert. Du med dina formuleringar kan få vad som helst att låta så vackert..
2009-11-01

  firefire
Fint,dina texter berör alltid,spontant kluddande blev en vacker dikt,och den känns sann,kanske just på grund av spontaniteten...
2009-10-29

  kärleks ängel
underbart!
2009-10-29

  Junitvillingen
De spontant "nerkluddade" orden blev till en vackert berörande text med sagofeeling! Och eftersom det finns sannsagor så hoppas jag på en sådan för dig:-))
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP