Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 sekunder



15 sekunder av mitt liv
de vill stjäla 15 sekunder av mitt liv
för nån jävla reklam…

tidningarna har nån slags TV med
nuförtiden…
OCH den inleds alltid med
15 sekunders förbannad reklam
så jag bojkottar skiten

LIVET är faktiskt för kort
För att vänta på sån skit. även
Om det så inte är mer
Än 15 sekunder




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-10-30 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO