Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomba Afganistan


Bomba Afganistan med nakenbilder
De säger sej inte vilja se sånt
Men vad vill de sej
Hulkande gubbar som gungar
Och sjunger-rabblar en massa verser

Men det måste vara för att de aldrig sett kvinnor
De har bara sett jättepingviner
Som lufsar runt
De har aldrig talat med kvinnor
Bara befallt
Och satt på naturligtvis
Undrar om de har en slags miniöppning
I pingvindräkten
För just detta ändamål

Framstjärtens öppning
Syndernas förlovelse
Synernas förlåtelse
Och syndarnas förkovelse…

Bomba Afganistan med naken bilder
Så får de sen nåt roligare än
Kalashnikov
Då kanske de tappar lusten
Till att kriga för sin längtan
Att rabbla vers gungande som
Ja som vad egentligen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 16:42



Bookmark and Share


  LassO
det sägs att i det "Viktorianska" England och även USA så kunde män sitta i timtal och vänta på när kvinnor lyfte på kjolen för att stiga upp på trottoaren allt för att se "ankeln" på kvinnan för lite drygt 100 år sedan. De "yppiga" 70 tals klänningarna med sina uringningar bjöd på sexighet och hus, sen kom den där jävla Victoria och det var täckt från fötterna upp till knäppning långt upp på halsen. Och England öider fortfarande i sviterna av detta efter denna satkärring liksom nu, Islam lider av detsamma. Förr om jag lärt mej rätt så var det itne helt ovanligt att man i arabländer såg kvinnor utan skam eller annat, gick runt utan nåt på överkroppen...
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO