Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

80 år sedan


80 år sedan
krisen
30 talskrisen
den som vi läste om i skolan
som historia

29 oktober 1929
”det skulle aldrig hända igen”
”vi var ju så mycket smartare på 70 talet”
”följaktligen ännu smartare på 80-90 talen”
”Och dessutom ännu mer smarta i början på
3:e årtusendet”

SÅ inga kriser och depressioner skulle drabba världen
Fler gånge….
Inga kriser alls…
Inga kriser
Inga kriser alls
Kan drabba oss mer
Inga depressioner för ”vi har lärt oss”

Är inte lika dumma som för 80 år sedan
Vilken tur…

Är inte lika snikna som för 80 år sen
Vilken tur…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-10-29 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO