Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vingelägg

 

hönsen värpte nångång vindägg
utan skal
de skvalpade och velade
omkring sitt ofullgångna innehåll
med mjuka hinnor

när vi höll dem
var de skyddslösa
och lätta att punktera

som en del mänskor är
- vingelägg
 






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 858 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-29 12:27



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Okey, nu vet jag vad jag är; Ett vingelägg som knappt håller ihop!!!
2009-10-30

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vingelägg...fint liknelse.
2009-10-29

  walborg
Det var en helt underbar liten ny poetisk beskrivning av sårbarhet och hudlöshet - vingelägg!!!
2009-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag är ett sådant ägg.
"Walk Like An Egg", som en låt med The Dickies heter.
2009-10-29

  Lili Samuelsson VIP
ah, den här tycker jag om, den känns fräsch och vacker i sina ordval
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger