Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var ligger det


Var ligger Härberget
Undrade jag alltid
Var ligger det som man läser om
Så många ggr varje jul

Jaja jag var nog bara 5 eller nåt
Och funderade ofta mer själv
Än frågade
Det kändes så… jobbigt att fråga
När man kan räkna ut själv…
Fast ibland blev det lite fel

Idkerberget
Våckelberget
Avholmsberget
Oljeberget
Taberg
Men var tusan ligger
Härberget?
”de fanns inte plats för dem i Härberget”
Det måste vara ett litet ynkligt berg med….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO