Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkolotto


Det finns bingo
Lotto
Bingolotto
Lotterier
Bilbingo
M m m m

Allt för att dra in pengar
Och dra folk
Så varför inte kyrkolotto
Eller nåt då
Prästerna kunde vara vinster
Kanske inte helst då biskoparna
Möjligen för äldreboende i så fall
I alla fall i Stockholm
Varken Krook eller Brunne torde vara
Alltför intressant utom därstädes

BINGO en natt med kyrkoherden
(ni har väl hört om ”när det gick för kyrkoherden”?)
Bingo 2 rader, en natt med prosten
Bingo 3 rader en natt med prästen
Full bricka ger den nyutbildade unga komministern
NEJ inte kommunisten, det är nåt annat

Misstänker att det skulle ge en del
Klirr i kassan
Och högre besöks tal….
Vad gör folk inte för pengar
Och nöjen…

(de flesta präster är nog kvinnor numer så den
manliga besöksfrekvensen skulle nog bli högre)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-30 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*asg*
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO