Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap


En relation

behöver andas

avstånd och närhet

som växlar

medan tiden går

vänskapen

mår bra av

saknad och längtan

och många

kära återseenden.

Undrar om det finns

någon ställtid

för vänskapen...





Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 216 gånger
Publicerad 2009-10-29 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans